![]() Dinermenu's |
||
Menu Franco Italienne 59,50Borrelhap: Crostini met warmgerookte Zalm en dragonschuim Tagliatelle al Limone Tagliatelle met Citroenroomsaus Salie en Ibericoham Cote de Veau au Jus de Thym Kalfs rib-eye met tijmjus en groenten van het seizoen Tartelettes Frangipanes aux Poires Mini peren frangipanes met kaneelijs Cantuccini Italiaanse koekjes Menu voor 8,50 p.p. uit te breiden met: Gateau d'Aubergines Terrine van aubergines geserveerd met pittige Rode paprikamousse
Menu d Automne 59,50Borrelhap: Tartelettes Poireaux-Pommes de Terre, Oeuf de Caille
taartjes gevuld met prei, aardappelpuree en gebakken kwartelei geserveerd met gedroogd Bergspeck
Ravioli alla Zucca
ravioli gevuld met pompoen en mascarpone geserveerd met truffelboter
Medaillon de Veau avec la Sauce Cremeuse aux Champignons de Bois
kalfsoester met romige paddestoelensaus geserveerd met krieltjes en haricots verts
Verrine aux Fruit de Bois, Crumble et Frommage Blanc et la Creme Anglaise
dessert glaasje met koekjes crumble, bosvruchten, kwark en custard
Florentines
Menu voor 15,00 p.p. uit te breiden met:
Zeewolf met Langoustinesaus met venkel en courgettes
Italiaans Herfstmenu 57,50Borrelhap: Crostini met gestampte Cannelini Bonen met Pecorino
en rozemarijnolie
Fazzoletti di Seta al Pesto Genovese
Verse Pasta met pesto, pijnboompitten en Parmezaan
Faraona Arrosto con Patate Ripiene con Pancetta, Acciughe e la Salvia
geroosterde parelhoen en aardappels uit de oven met bacon, ansjovis en salie
Poire Belle Helene
Biscotti al Limone
Menu Choix du Chef 59,50
Flatbread, met gerookte Kip, Avocado en Korianderdip Provencaalse Salade met gebakken Roodbaars, Venkel en Courgette met 15 jaar oude Balsamico dressing Filet de Saumon avec la Sauce Vierge gebakken zalmfilet met saus van kappertjes en ansjovis met nieuwe aardappeltjes en seizoensgroenten Tarte Fine aux Pommes dunne appeltaart met vanille-ijs Chocolate Chip Cookies Menu de Degustation 62,50 p.p.
Frittata di Carcioffi artisjokkenomelet met focaccia en groene salade Gebakken Coquilles met Mousse van Bloemkool met gecaramelliseerde witlof Orrechiette di Pietrabbondante Pasta oortjes met worst, witlof, truffel en dragon Bavette van de Grill met Bearnaisesaus geserveerd met aardappelmousseline en groenten van het seizoen Tartelette Tatin met lavendelsaus en vanille-ijs bij de koffie: Chocolate Chip Cookies NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 9 procent b.t.w. |
||
![]() |
login |